Kağındak İlkokulu
GÖZPINAR KÖYÜ KAĞINDAK MEZRASI KAĞINDAK KÜME EVLERİ NO 32 GERGER / ADIYAMAN

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve imkanlar dahilinde yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN

08:30 / 14:30

SOBA

Servis Bilgisi

Ulaşım kendi imkanlarınız dahilinde Gerger ilçe merkezinden sağlanmaktadır. Okul yolu asfalttır. Lojman bulunmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

GERGERE 11 KM, 110 KM ADIYAMAN.

Gözpınar köyüne bağlı mezra. 23 hane.

Diğer Hususlar

Okula ulaşım Gerger ilçe merkezinden kendi imkanlarınızla yapılmaktadır. Okul yolu asfalttır. lojman bulunmaktadır.